musikvideo produktion

skab kontakt med en musikvideo produktion

Musikvideo produktion

For at skabe kontakt med dit publikum, kan vi sammen skabe en musikvideo. Dette giver kæmpe awareness omkring dig eller dit band. Her kan du virkelig få skabt den stemning, du ønsker til dit musiknummer. Udover stemning, kan der skabes image, branding politiske statements eller bare få lavet en cool vibe omkring dit nye musiknummer.

Umage Produktion har igennem mange år skabt forskellige former for musikvideoproduktion og ved efterhånden, hvad der virker. Én ting er helt sikkert, du/i kan ikke undvære din/jeres musik lavet i et visuelt udtryk hvis du/i vil frem i rampelyset.

Hos Umage Produktion er vi stolte af, at være med til at fremme kunsten i musikken, med et visuelt udtryk, som matcher lige præcis dit behov. Med priser fra 5000kr ex. moms er der ingen undskyldning for IKKE at begejstre dit publikum med en musikvideo.

Hvis dette har skabt interesse, så kontakt Umage Produktion til en helt uformel snak omkring projektet og lad os få skabt et smukt stykke filmkunst sammensat med din kunst, nemlig musikken. 

Filmet og redigeret, vokal indspillet, mixet og beat produceret i og af Umage Produktion.

Filmet og redigeret, vokal indspillet, mixet i og af Umage Produktion.

kaffe på kanden eller kold på køl

Filmet, redigeret og colorgradet af Umage Produktion.

Musik i sjælen

Alle bliver inspireret af musik i en vis grad og her hos Umage Produktion er det ingen undtagelse. Hele sjælen/nerven hos Umage Produktion er grundlagt i rytme og musik og derfor er musik, her i huset, eftertragtet at lave film til. Alle genre er velkomne og er der lagt passion i musikproduktionen, så bliver vi draget med i dit univers og det skinner helt klart igennem i den færdige musikvideo produktion.

Musik er virkelig en helt stor passion. Umage Produktion har eget lille lydstudie og har lavet en del musik igennem tiden. Så indspilningen samt mix af dit drømmetrack kan også tilbydes. 

Skriv eller ring hvis vi skal være kreative sammen eller kom forbi og lad os tage en snak om en musikvideo produktion, jeg har naturligvis altid kaffe på kanden eller giver en kold vand/sodavand.

musikvideo
Animation Filmproduktion
Musikvideo cykelgangsta filmproduktion