drone film

TAG DIN VIRKSOMHED TIL NYE HØJDER MED DRONEFILM

HÆV NIVEAUET

Med en professionel dronefilm tager vi din film til et helt nyt niveau, bogstaveligt talt. Du kan få en helt ny vinkel på din virksomhed eller andet med droneskud. Med dronefilm kan fortællingen i filmen blive mere dragende, mere eksklusiv og få modtageren til at stoppe op. Hvilket kan give flere seere og dermed flere potentielle kunder. Droneføreren hos Umage produktion er uddannet og har erhvervet et dronecertifikat/Kompetancebevis* så du kan med tryghed se ham sende dronen afsted. 

Droneoptagelserne kan med garanti gavne fortællingen i din film. Vi mennesker plejer at være groundet godt og grundigt på jorden og derfor er fugleperspektivet så fremragende smukt og skaber en særlig oplevelse for seeren.

Måske skal dronefilmen bruges til din nye reklamefilm, til at inspicere et givent område på en bygning eller noget helt andet. Uanset hvad, så er droneoptagelse en rigtig god løsning i mange henseender. Kontakt Umage Produktion for nærmere. 

dronefilm filmproduktion skt. Bendts Kirke Ringsted

HVORFOR BRUGE DRONEFILM?

Det korte svar er, fordi dronefilm skaber en lynhurtig wauw-effekt, og det skaber “stop-op-effekt” i annoncer. Det giver “streetcredit” og så er det bare et mega blæret perspektiv. Og det behøver endda ikke koste dig så meget ekstra. 

Dronen bliver ofte sat i luften til én enkelt scene som skal være i den endelige film. Men den enkelte scene vil være et moment i filmen seerne efterfølgende snakker om. Det er ofte et af de områder som folk husker eller lægger mærke til. Så Umage Produktion anbefaler næsten altid at tage dronen med i overvejelserne. 

Dronefilm bliver filmet i Full HD eller 4K alt efter aftale og den bliver leveret med 100% rettighed til dig. Umage Produktion står for at filme, redigere, colorgrade og sætte det sammen til den film du ønsker. Der kan altid sættes speak, tekster og anden animation ind over, hvis der er behov for det. 

Jeg har selvfølgelig altid kaffen klar eller en kold sodavand på køl til en uforpligtende snak om projektet. 

*Se droneregler osv. her.

dronefilm filmproduktion skt. Bendts Kirke Ringsted
Dronefilm Umage Produktion by night